Národný informačný deň k výzve pre menšie projekty zamerané na okrajové a menej rozvinuté oblasti

30.9.2024

Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR ako Národný kontaktný bod pre program Interreg Stredná Európa 2021-2027 Vás pozýva na NÁRODNÝ INFORMAČNÝ DEŇ k výzve pre menšie projekty zamerané na okrajové a menej rozvinuté oblasti.

KEDY? 24. október 2024 – od 10.00 hod. do 12.00 hod.
KDE? online, prostredníctvom platformy MS TEAMS
REGISTRÁCIA (bude uzavretá 48 hodín pred začiatkom seminára a všetkým registrovaným účastníkom bude zaslaný prihlasovací link)


Predbežný program národného informačného dňa:

  • Predstavenie tretej výzvy programu Interreg Stredná Európa 2021-2027 – stručné predstavenie programu a základné parametre výzvy;
  • Špecifiká aktuálnej výzvy, priority a ciele podpory so zástupcami Spoločného sekretariátu vo Viedni (JS CE);
  • Otázky a diskusia.

Na seminári bude možné klásť otázky aj priamo zástupcom Spoločného sekretariátu programu vo Viedni. Spoločne Vám predstavíme základné parametre výzvy, priority a špecifické ciele podpory, intervenčnú logiku a výberový proces, pravidlá oprávnenosti žiadateľov a výdavkov a tiež informácie ohľadom národného spolufinancovania pre slovenských projektových partnerov.


Informačný deň bude prebiehať v slovenskom jazyku.


Samotná výzva bude vyhlásená 15. októbra 2024: bližšie informácie - Výzva pre menšie projekty zamerané na okrajové a menej rozvinuté oblasti je na obzore!


Na realizáciu Národného informačného dňa bude nadväzovať aj séria štvrtkových otázok a odpovedí. Pôjde o online stretnutie vždy vo štvrtok popoludní, kde budú môcť potenciálni žiadatelia a partneri prediskutovať svoje otázky priamo so zástupcami Národného kontaktného bodu v otvorenej diskusii s ostatnými účastníkmi. Otázky bude možné predkladať aj vopred prostredníctvom elektronického formulára. Registrácia na sériu štvrtkových otázok a odpovedí bude spustená po ukončení národného informačného dňa a prvé stretnutie je naplánované na 7. novembra 2024.


Národný kontaktný bod je možné kontaktovať aj priamo prostredníctvom emailovej adresy interreg.central@mirri.gov.sk